Gran Centre impulsa un servei de pallassos a la planta de pediatria de l’Hospital

També s'han dissenyat unes bates de dibuixos que durà l'equip mèdic per fer més fàcil l'estada als infants

Economia

L’associació de comerciants Gran Centre ha destinat els 23.000 euros recaptats durant la campanya de compres nadalenques a impulsar un servei de pallassos a la planta de pediatria de l’Hospital. Aquest projecte, que compta amb el suport de CaixaBank, anirà acompanyat d’unes bates estampades que durà el personal mèdic per tal de fer més fàcil l’estada dels nens i nenes que hi estiguin ingressats.


Mentre que les bates ja són a l’hospital i s’estrenaran aviat, la iniciativa dels pallassos està previst que no es posi en marxa fins al juliol perquè encara hi ha alguns serrells per definir, com l’horari del servei o si s’incorpora al projecte un pallasso del territori. L’organització Pallapupes, que és qui s’encarregarà de fer-lo realitat, ha confirmat que s’estan fent reunions per tancar totes aquestes qüestions. El que sí és segur és que seran dos artistes els qui s’encarregaran de fer riure els més petits.

El director general de l’Hospital, Rafael Lledó, ha valorat la iniciativa com “un servei que millorarà l’atenció als infants i que els farà l’estada més amigable, alhora que permet fer aflorar i compartir valors com la proximitat, la qualitat i el bon tracte cap a les persones”, ha assegurat.

Per la seva banda, Laura Sabatés, presidenta de Gran Centre, ha reconegut que és una proposta “que fa molta il·lusió” i ha agraït la contribució dels ciutadans per fer-la possible, tot i que també compta amb una col·laboració important de l’Obra Social de CaixaBank. En aquest sentit, Marc Rosell, director d'àrea de negoci del Vallès Oriental-Granollers ha explicat que l'entitat ha incrementat aquest any 2018 el pressupost per a la seva Obra Social i que el gruix de la inversió  es destina a programes socials i assistencials.

Andrea Canelo, en representació del consistori, ha destacat "l'aposta dels comerciants granollerins perquè els seus beneficis reverteixin en la ciutat”, i ha posat en valor la millora que suposarà tant pels infants com pel centre hospitalari aquest nou projecte.
   
El 5% dels beneficis de la campanya de Nadal
Gran Centre ha destinat el 5% dels ingressos de la campanya nadalenca a impulsar el projecte, com ja ho ha fet en anys anteriors amb altres iniciatives. Enguany, la recaptació ha estat de 23.000 euros, una xifra força superior a la de l’any passat, quan se’n van destinar 16.000. Aquests diners han permès comprar les bates i impulsar i implementar el projecte de servei de pallassos, amb la voluntat que tingui continuïtat en el temps.

Edicions locals