El granollerí Joan Camp, nou patró de la Fundació puntCat

El director de 'Racó Català' s'ha incorporat a l'entitat en representació de l'Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació

Societat

La Fundació puntCAT, que gestiona i impulsa el domini .cat, ha ampliat el seu patronat amb dues noves incorporacions: la del granollerí Joan Camp Fontcuberta, en representació a l’AMIC, l’Associació de Mitjans d'Informació i Comunicació, i la d'Albert Pont i Serrano, en representació al Cercle Català de Negocis. Amb la incorporació d’aquestes dues associacions es pretén reforçar el caràcter associatiu del territori representat al .CAT.


“La decisió d’ampliació de fins a 10 patrons permetrà enfortir l’òrgan de governança de l’entitat i seguir vetllant pel compliment de la missió fundacional del .CAT”, ha comentat Carles Salvadó, president de la Fundació puntCAT. I afegia que “aquestes dues noves incorporacions tenen uns perfils molt dinàmics a la xarxa i sobretot, estan molt implicats en la difusió i els mitjans de comunicació”.

Per la seva banda, Joan Camp, vocal d’AMIC i nou vocal al Patronat del .CAT, apunta que "la presència de l'AMIC al patronat de la Fundació puntCAT jugarà un paper important, ja que l'AMIC és l'associació més representativa dels mitjans digitals catalans, i el seu àmbit d'actuació abasta la totalitat dels Països Catalans, que és també el principal àmbit d'actuació de la Fundació puntCAT. Aquest fet pot generar una excel·lent capil·laritat entre la Fundació i el territori, a través de les 302 capçaleres de la nostra associació. L'AMIC, juntament amb el representant de la CCMA a la Fundació, cobriran la quota de mitjans de comunicació al patronat, que anirà des de la proximitat geogràfica o temàtica de l'AMIC, fins a la globalitat de la CCMA".

Joan Camp (Granollers, 1978) ha estudiat Ciències Empresarials a la Universitat de Girona (UdG) i Màrqueting a Eserp. És soci fundador i director de l’empresa de projectes web Tirabol Produccions, i ha estat creador i director dels diaris digitals Racó Català (1999-2007) i directe!cat (2007-2008) entre d’altres projectes web, com Viasona, Blog.cat o totSuma. També és responsable de les jornades de la Internet catalana, la Catosfera, que es van iniciar a Granollers i que actualment se celebren a Girona.

Edicions locals