Una operació policial a la discoteca Bora Bora permet comissar drogues i armes blanques

Dins del local els agents van localitzar-hi una dotzena de menors de 16 anys

Societat

Agents dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Granollers de diverses unitats –seguretat ciutadana, investigació, àrea regional de recursos operatius, trànsit, policia administrativa i unitat canina–, juntament amb agents de les policies locals de Granollers i Montornès del Vallès, el SEM i Inspecció de Treball van participar dissabte en un macrodispositiu a la discoteca Bora Bora de Montornès.


La matinada del dissabte 24 de febrer es va dur a terme una exhaustiva inspecció a l’interior d’aquest establiment amb l’objectiu de detectar i evitar el consum de drogues, els robatoris i les baralles tumultuàries que es produeixen els caps de setmana dins i fora del local i que constitueixen un risc per a la seguretat i l’ordre públic de la zona.

El resultat del dispositiu va ser de 347 persones identificades amb un balanç de 21 actes per comís de substàncies estupefaents, tres actes d’intervenció d’arma blanca, dos punys americans i una defensa elèctrica, a més de nombrosos controls de drogues i alcohol amb el resultat de dos positius penals per alcoholèmia i un per substàncies estupefaents.

Es dóna la circumstància que, en moment en que els agents van irrompre al local, van trobar a dins 11 menors de 16 anys, algun dels quals de 13 anys, els quals van ser lliurats posteriorment al seus pares o tutors.

Pel que fa a l’àmbit administratiu es van detectar diverses anomalies en matèria de seguretat: dues portes d’emergència que no facilitaven la sortida correctament, un rètol d’aforament i un controlador d’accés que, en el moment del servei, duia una arma prohibida i no disposava de la habilitació corresponent per exercir la seva tasca.

Inspecció de Treball, per la seva banda, va detectar dos treballadors que no havien estat donats d’alta a la seguretat social i un home jubilat que feina tasques de vigilància a l’aparcament.

Edicions locals