Oncovallès lliura els premis del vuitè Concurs de Dibuix

L'entitat ha premiat quinze nens i nenes de cinc escoles granollerines

Societat

L'entitat Oncovallès ha premiat quinze nens i nenes que han participar a la vuitena edició del Concurs de Dibuix Els Petits Voluntaris fan grans dibuixos. Enguany s'havien presentat el concurs 663 dibuixos repartits en nou categories i de cinc escoles de Granollers –Lledonrs, Salvador Llobet, Escola Pia, L'Estel i l'Escola Municipal del Treball (EMT). Cada obra premiada s'ha endut un lot amb regals de Joguines Cladellas.


Els guardonats han estat els següents:

Alba Pérez, de l'IEs EMT i en la categoria Al més artístic, Laia Codolà, de l'Escola Pia i en la categoria Al més juganer, Carlos González i Iker Grajera, de l'escola l'Estel, i Valèria Murtró, de la Pia –tots en la categoria Al més divertit– Nora Carreras, de la Salvador Llobet i en la categoria Al més treballador, Laia Requena, alumna de l'escola Salvador Llobet en la categoria Al més colorit, Clàudia Sánchez, de l'escola Lledoner, Leila Tirina de l'Estel i Alba Rubio, de l'EMT –totes en la categoria Al més detallista–, Queralt Rovell, de l'Estel i en la categoria Al més festiu, Noelia Linoango, de l'EMT i en la categoria Al que té més xispa, i Arnau Brunes, Asia Meziani i Jan Soriano, tots tres de l'escola l'Estel i en la categoria Al més solidari.

L'acte es va celebrar a la sala d'actes de l'EMT i va comptar amb l'arterapeuta Núria Molina, la directora de l'EMT Montse Bosch, el regidor d'educació, Francesc Arolas, l'adjunta a direcció d'Oncovallès, Petri Lavado, la coordinadora de l'entitat, Carme Grau, i el president d'Oncovallès, Pere Cladellas, a més de professors de les cinc escoles participants.
 

 
 

Edicions locals