El Circuit dóna una tona d'aliments sobrants dels tests de F1 a El Xiprer

L'acció s'emmarca dins la campanya 'No Food Waste' contra el malbaratament alimentari

Esports

El Circuit de Barcelona-Catalunya ha donat més d’un miler de quilos d’aliments al menjador social El Xiprer, una fundació que acull a les persones més desfavorides i que també funciona com a banc d’aliments. La iniciativa s’emmarca dins de la campanya No Food Waste, contra el malbaratament dels aliments. 


Es tracta dels aliments que no han estat consumits en finalitzar un gran esdeveniment, com són els F1 Test Days. Durant les dues setmanes que el Campionat del Món ha estat al Circuit per preparar la pretemporada, tots els equips de la graella han fet la seva aportació, juntament amb Pirelli, el subministrador oficial de neumàtics. Aquest reaprofitament ja fa anys que s'impulsa i enguany s'han aconseguint més quilos d’aliments que a l'edició passada.
 
Sota el lema No Food Waste”i des del 2016, el Circuit de Barcelona-Catalunya dóna continuïtat a la iniciativa tot l’any, recollint aliments durant el F1 Gran Premi d'Espanya i el Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP. El Circuit, que compta amb el certificat mediambiental ISO 14001 des de l’any 2008, aposta "per millorar el seu comportament mediambiental i per reduir l’impacte dels seus esdeveniments de moltes maneres diferents", indiquen fonts de l'equipament esportiu català.

Edicions locals