Roca Umbert acollirà la Fira Guia't del 20 al 22 de març

És la novena edició del certamen sobre estudis postobligatoris, adreçat sobretot a estudiants de 4t d'ESO

Societat

A partir de dimarts 20 i fins al dijous 22, la Nau Dents de Serra de Roca Umbert acollirà la novena edició de la Fira Guia't, la fira comarcal que se celebra des de l’any 2010 perdonar a conèixer els estudis postobligatoris que s'ofereixen al Vallès Oriental i a les comarques veïnes. Durant els dies de la Fira, el públic visitant, especialment els alumnes de 4t d’ESO, així com altres joves o col·lectius interessats, poden visitar la mostra d’expositors, a més de participar a conferències, tallers i taules rodones.


La Fira Guia’t també ofereix un espai d’orientació per atendre consultes individualitzades dels joves, i també es disposarà d'espais davant de la Nau Dents de Serra amb estands perquè els centres que ofereixen cicles formatius vinculats a l’hostaleria i la restauració, així com els cicles vinculats a imatge personal, estètica i també activitats fisicoesportives, puguin fer les seves demostracions i exhibicions de la feina que fan als centres.

A banda d'aquestes mostres, també es duran a terme exhibicions vinculades al treball de la fusta. De fet, la Fira es clourà dijous amb el concurs Enfusta’t, dut a terme per joves estudiants de la Garriga. A més, i tot i que la fira s’adreça especialment als alumnes de 4t d’ESO, la tarda del dimecres està pensada per un públic més gran. Aquest dia, a part de poder fer una visita guiada, també es podrà assistir a una xerrada que aclarirà tots els possibles dubtes que tinguin les famílies. Per participar-hi, cal fer una inscripció prèvia en aquest enllaç.

La fira es podrà visitar el dimarts de 9 a 14.30 h, dimecres de 8.30 a 14.30 h i a la tarda a partir de les 16.30 i fins les 19 h, i dijous de 8.30 fins a les 14.30 h. La Fira Guia’t és fruit del treball que es du a terme des de la Xarxa de transició escola treball (Xarxa TET) de la comarca, de la qual formen part una vintena d’ens locals, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.
 

Edicions locals