El CB Granollers està entre els clubs amb més equips

El sènior 1 masculí rebrà al Salou i el femení al Sant Cugat Negre

Esports

Granollers

El CB Granollers és un dels 10 clubs de bàquet de Catalunya amb més equips en el seu organigrama, segons informa la revista Solo Básket. Les entitats que s'emporten l'or són la AE Boet-Mataró i la AECC Mataró, que amb 37 equips cada una, i que pujen fins al caixò més alt del podi. 

El Granollers entra en el TOP 10 amb 30 equips, molt a prop del Joventut de Badalona –que en té 31– o del CB Mollet –que en té 32–.  Diuen que n'hi ha 18 de masculins i 12 de femenins, però aquesta llista està incomplerta, ja que a aquests, se li ha de sumar el de Bàsquet amb Cadira de Rodes. Per tant, amb 31 conjunts, igualaria al Joventut i pujaria fins a la cinquena plaça.

La lliga segueix pels sèniors i s'acaba pel Cadira de Rodes
Els homes de Manel Blanco no van poder fer res contra la Salle Reus i van caure de 10 punts –82 a 72–. Amb la derrota –i la victòria de l'Artés–, els granollerins –sisens– veuen com les possibilitats d'escalar posicions i situar-se en zona de play off s'escapen. Dissabte (17.45 h al pavelló del carrer Girons) s'enfrontaran al Salou, segon a la classificació.

Per la seva banda, les noies del sènior 1 del CB  van guanyar a la pista del CN Sabadell i trenquen l'empat que hi havia a la part mitja de la classificació. Les granollerines són vuitenes i dissabte (19.30 h al pavelló del carrer Girona) rebran al Sant Cugat Negre, que és quart amb nou victòries.

Pels que sí que ha acabat la lliga és per l'equip en Cadira de Rodes, ja que la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 va arribar a l'última jornada. El Màsters FCEDF va guanyar al CB Granollers, deixant als granollerins quarts i últims de la classificació. El campió va ser l'Escola AFA, que va guanyar en el darrer partit al SE Bamesad.

Edicions locals