El pivot Adrià Figueras renova amb el Fraikin fins al juny de 2020

Club i jugador han arribat a un acord tot i les ofertes d'altres lligues

Esports

Adrià Figueras renova fins el 2020
Adrià Figueras renova fins el 2020

Una setmana rodona per a Adrià Figueras, pivot del Fraikin que, després de ser coronat com el millor esportista de Granollers de 2017, també ha renovat amb el BM Granollers per dos anys més. Club i jugador han mantingut diverses negociacions i, finalment, han arribat a un acord perquè el pivot de Barcelona vesteixi la camiseta granollerina fins al juny de 2020. 

"He rebut ofertes d'altres lligues que, econòmicament, eren més sucoses, però al final ho has de valorar tot en conjunt, i hi ha coses que no es poden pagar amb diners", confessa Figueras, qui diu que "em trobo molt valorat tant per l'afició, com pels companys i el club, a qui li agraeixo molt l'esforç que ha fet, perquè tot això també compta". Quan finalitzi el contracte, el pivot barceloní tindrà 31 anys, però "encara seré jove, espero donar guerra fins als 34 o 35 com a mínim".

Un exemple de Dual Career

Adrià Figueras diu que un dels motius pels quals ha renovat és pel projecte esportiu del club, però n'hi ha més. Té 29 anys, es va incorporar al Fraikin BM Granollers la temporada 2014/2015 provinent del FC Barcelona; va ser nomenat MVP i millor pivot de la Lliga Asobal la temporada 2015/2016; el passat mes de gener va quedar Campió d'Europa amb la Selecció Estatal; i també s'ha tret la carrera de fisioteràpia i el Màster en Fisioteràpia Esportiva. "La veritat és que aquest és el primer any que em puc dedicar només a jugar i vaig una mica més relaxat", diu el pivot, que és un exemple clar del que el club està promocionant amb el H4DC (Handbol per a les Carreres Duals) on es vol orientar als jugadors per cultivar-se un futur per quan l'esport s'acabi. "És un projecte molt interessant, tant per al club com per als jugadors", acaba Adrià Figueras. 

Edicions locals