El Fraikin s’enfrontarà al Saint Raphael Vär Handball a la EHF

Serà l’últim escull a superar abans de la Final a 4 de Magdeburg

Esports

Sorteig EHF 2017-2018
Sorteig EHF 2017-2018

Al matí s’ha celebrat el sorteig dels quarts de final de la Copa EHF d’handbol i el Fraikin ha quedat emparellat amb els francesos del Saint Raphael Vär Handball.

Els granollerins, després de quedar primers del Grup D (fita que no havien aconseguit mai des que la EHF es juga amb el format actual), disputaran el segon partit al Palau Olímpic. L’anada tindrà lloc al Palais des Sports Jean-François Krakowski, a Saint-Raphaël el cap de setmana del 21 i 22 d'abril. La tornada serà a Granollers el diumenge 29. “Dels dos equips contra els que podíem jugar, és el pitjor que ens podia tocar. És un equip fort, potent, molt complert i amb jugadors molt experimentats”, comenta Antoni Rama, entrenador dels vallesans.

El Saint-Raphael Vär Handball és quart a la lliga francesa, on juga des de la temporada 2007-2008, i enguany ha empatat amb el Motpelier (equip que va eliminar al FC Barcelona de la Champions). En la Copa EHF, va quedar segon de grup, empatat a punts amb el primer, el Füchse Berlin, i l’any passat va quedar quart a la Final a Quatre.

“Per ser un equip francès, és un dels equips que millor handbol desenvolupa”, diu Rama. Un dels motius és el director d’orquestra dels francesos, el central espanyol Dani Sarmiento que “sap moure molt bé l’equip”, explica el tècnic. El Fraikin també haurà de vigilar amb Cauxeteux, que és el setè màxim golejador d'aquesta edició de la Copa EHF i segon màxim golejador de la lliga francesa amb 117 gols.

Edicions locals