Antonio García Robledo torna a fitxar pel Fraikin BM Granollers

El llagostenc prové del CSM Bucuresti, on ha jugat aquesta temporada després d’una cessió d'uns mesos al FC Barcelona

Esports

García Robledo, a la Llagosta l'any 2013
García Robledo, a la Llagosta l'any 2013

La Llagosta

El jugador d'handbol Antonio García Robledo, de la Llagosta, i el Club BM Granollers, després de diverses negociacions, han arribat a un acord perquè García torni de nou al Fraikin BM Granollers després de set temporades, on ja havia jugat 13 anys. En aquesta ocasió el fitxatge serà fins al 30 de juny de 2021.

Set temporades després de deixar el Fraikin, la temporada 2011-2012, el llagostenc Antonio García torna a la plantilla del Club BM Granollers, en el qual va militar durant tretze anys al primer i segon equip masculí i on va participar com ajudant d’entrenador durant diverses temporades. “Tornar a formar part del Fraikin és un somni fet realitat”, explica García, “des del dia que vaig marxar sempre he tingut l’objectiu de tornar al club de la meva vida”. 

“Durant els tretze anys que vaig jugar al BMG vaig poder jugar al primer equip, créixer com a jugador i com a persona i tenir experiències a diferents clubs”, explica Antonio García. El jugador dretà prové del CSM Bucuresti, on ha jugat aquesta temporada després d’una cessió de d'uns mesos al FC Barcelona. A més, durant aquest set anys també ha jugat al Reale Ademar León, al París Saint-Germain, al SC Pick Szeged i al KIF Copenhague. 

Gracía ha format part en diverses ocasions del 7 ideal de la Lliga Asobal i ha completat el combinat estatal: l’any 2013 va aconseguir l’or al Mundial d’Handbol Masculí, mentre que l’any 2014 el bronze i el 2016 la plata en el campionat europeu. El vallesà, de 34 anys, és un dels màxims golejadors del seu equip: aquesta temporada suma 72 gols al seu compte personal.

“Només tinc paraules d’agraïment per l’equip que torna a confiar en mi per poder sumar en un nou projecte ambiciós”, explica el jugador.

 

Edicions locals