El Mercat del vi i formatge torna a la plaça Perpinyà

Hi haurà una vintena de parades i s'organitzarà un vermut al migdia i un 'showcooking' a la tarda

Economia

El Mercat del vi i formatge torna a la plaça Perpinyà
El Mercat del vi i formatge torna a la plaça Perpinyà

Dissabte, la plaça de Perpinyà de Granollers serà escenari d'una nova edició del Mercat de vi i formatge. Una vintena de paradetes amb vi, formatges i productes complementaris ompliran el recinte, on també s'hi instal·larà una carpa que acollirà activitats al llarg de tot el dia. Una de les més destacades serà al migdia, quan l'Associació Gastronòmica i Cultural Tita Vivi organitzarà un vermut gratuït a base de torradetes i delícies dolces i salades.

Més tard, a partir de les 18 h, la mateixa entitat té previst fer un taller de cuina gratuït en què es prepararà una recepta de musclos a la crema de vi i una altra de calamarsets amb salsa de vi. Les places per al showcooking són limitades, i per això cal inscriure-s'hi prèviament al telèfon 639 66 95 96 o bé trucant-hi o enviant-hi un missatge de Whatsapp. L'activitat és oberta a tothom i, en acabar, es podrà degustar cadascun dels plats preparats.

Els més petits també trobaran el seu espai al mercat, que els ha preparat jocs de fusta relacionats amb el món del formatge i del vi. A més, entre les parades que participaran a la mostra n'hi haurà una on s’hi podrà trobar tot el necessari per fer una sessió de vinoteràpia. El mercat és una iniciativa organitzada per Firalia i compta amb la col·laboració de l'entitat Granollers Mercat.

Edicions locals