Pau Martín és l'autor del Muc i l'Anna, les mascotes del Servei de Pediatria de l'Hospital

Dimecres es lliuraven els premis als alumnes de Batxillerat Artístic del Celestí Bellera que han participat al concurs

Societat

Pau Martín ha guanyat el primer premi del concurs per a triar el logo i les mascotes del Servei de Pediatria
Pau Martín ha guanyat el primer premi del concurs per a triar el logo i les mascotes del Servei de Pediatria | Hospital de Granollers

Pau Martín Comas ha estat el guanyador del concurs per triar les mascotes i el nou logotip del Servei de Pediatria de l'Hospital General de Granollers. Així, les mascotes que a partir d'ara es faran presents a l'àrea infantil del centre sanitari serà el Muc i l'Anna.

Dimecres l'Hospital va acollir l'entrega dels premis als alumnes finalistes, provinents del segon curs del Batxillerat Artístic de l’Institut Celestí Bellera, que han participat en el concurs de disseny –39 en total–.

El 20 de febrer es van presentar els vuit projectes finalistes a la sala d’actes del Centre Geriàtric de l’Hospital. Al llarg d’un mes i mig, els nens i nenes que han visitat el Servei de Pediatria i els professionals que hi treballen han votat el guanyador i finalista de cada modalitat. En paral·lel, del 5 al 19 de març els treballs finalistes es van exposar a l'entrada de Consultes Externes de l’Hospital.

A banda dels treballs de Pau Martín, el segon premi ha estat per Cèlia Anglès Conejos, que va idear la mascota Gina, i el tercer, per a Alba Aparicio Nériz, creadora de la Ruga.

Edicions locals