Catástrofe Club, de Granollers, presenten 'Ejercicios de visión', el seu segon treball

El disc juga amb sons electrònics, guitarres elèctriques i veus melòdiques, al servei d'un missatge contundent i sovint sarcàstic

Cultura

El disc Ejercicios de visión és el segon treball dels granollerins Catástrofe Club - Foto: Catástrofe Club
El disc Ejercicios de visión és el segon treball dels granollerins Catástrofe Club - Foto: Catástrofe Club

Catástrofe Club, el grup format per Josep Maria Herrera i David Molina amb seu a les instal·lacions de Roca Umbert Fàbrica de les Arts, presentarà el 18 de maig el seu segon treball, Ejercicios de visión,  a la sala Freedonia de Barcelona.

El duet, que compta amb el músic Pablo García Godoy en els seus directes, ofereix un disc amb deu temes que juguen amb els sons electrònics, les guitarres elèctriques i les veus melòdiques, tot plegat al servei d'un missatge sovint sarcàstic que alimenta l'essència de Catástrofe Club. El treball ofereix dosis d'electrònica, de rock, de pop, de kraut i de punk a través de peces com Seres humanos, Repelente o ¿No te das cuenta de que estás molestando?.
 
Mentre que el primer treball del grup, Galletas, va ser editat per Molusco Discos, aquesta vegada l'edició de Ejercicios de visión ha anat a càrrec de Hidden Track Records. Els seus dos productors han seguit apostant per una grabació 'lo-fi', en bona mesura des del seu propi estudi –excepte les veus i les guitarres acústiques, que han estat gravades per David Morella a Roca Umbert–. Herrera i Molina consideren aquest treball "un salt qualitatiu tant a nivell creatiu com de producció".

Edicions locals