Entra en funcionament la nova planta de Dara Pharma al polígon industrial del Coll de la Manya

L'espai disposa de 2.500 m2 útils i acollirà el departament de postvenda de la multinacional

Economia

Dara Pharma ha estrenat una nau al costat de la seu del Coll de la Manya
Dara Pharma ha estrenat una nau al costat de la seu del Coll de la Manya

La nova planta que la multinacional farmacèutica Dara Pharma ha construït al costat de l'actual seu de l'empresa, al polígon industrial del Coll de la Manya, ja ha entrat en funcionament.

Amb aquesta nova nau, l'empresa pretén disposar de més espai per al creixement de la firma,  ubicar-hi una nova àrea per a la mecanització de plàstics tècnics i expandir també el departament de postvenda.

La nova planta disposa d'un espai de 2.500 m2 útils i compta amb tres nivells, distribuïts d'acord amb les necessitats de la companyia: el nivell 0 està destinat a la mecanització  dels plàstics tècnics, a l'espai superior s'hi ubica un nou magatzem i a la planta 2 s'hi troba el departament de postvenda.

L'espai ha comportat l'adquisició de maquinària especialitzada valorada en uns 620.000 euros. La multinacional calcula que aquesta quantitat és gairebé la meitat de la inversió que requerirà la planta durant els primers 12 mesos d'activitat, que s'estima entorn a l'1,3 milions d'euros. L'empresa també preveu que la nau potenciï la contractació de nou personal.

El creixement de les instal·lacions de Dara Pharma es produeix en bona part gràcies a l'augment de la capacitat productiva i, de retruc, a l'increment de vendes que l'empresa va experimentar en traslladar les oficines de la Garriga a les instal·lacions de Granollers a mitjans de l'any 2014.

L'estrena de la nova planta es dóna quan la multinacional estudia invertir dos milions d'euros a una altra planta als Estats Units i mig milió més, a Mèxic.

Edicions locals