Les Barraques de l'Ascensió portaran Adala & The same song band i Senyor Oca

El programa musical del dissabte 12 de maig es completa amb un vermut amb L'Home Llop & The Astramats

Cultura

The same song band en directe
The same song band en directe | The same song band

Un dels referents del rap català, Senyor Oca, i els grups de reggae Adala & The same song band seran a l'escenari de la cinquena edició de les Barraques de l'Ascensió, que també se celebrarà el dissabte 12 de maig, organitzada per les colles de Blancs i Blaus, Diables, Xics i Jovent Ignorat, i amb la col·laboració de CCOO, Spartans, Granollers Pedala, Òmnium, Pingra, Anònims, el bar de La Troca, Frankfurt92, HatMan's, Tramuntana, El Patufet, Puput, Ca L'Espinasa i Fradera.

The same song band va néixer el 2014 de la unió de músics joves de reggae de Barcelona, provinents de bandes com A4 Reggae Orquestra i The Cold Decembre. Ara s'ha unit a Adala, un projecte coetani de Guillem Simó també de música d'arrel jamaicana.

Més activitats i L'Home Llop

A banda dels concerts, que començaran a les 23.30 h i es clouran amb el PD Rialles Sound System, la programació de les barraques començarà amb una pedalada a les 10.30 h, seguida d'una cursa solidària (les inscripcions començaran a les 10 h a la plaça de les Hortes).

A les 12 h, hi haurà un vermut musical amb L'Home Llop & The Astramats, seguit d'un dinar popular a les 14 h, (els tiquest de 6 euros es poden comprar al bar de Roca Umbert i a les Barraques durant el matí). Amb la producció de Marc Serrats i Jordi Rexach com a tècnic de so i mescles, L'Home Llop & The Astramats donem forma i cos a un recull d'estandards del jazz i de composicions de la música jamaicana i de la música moderna en general.

Ja a la tarda (16 h), es farà una sobretàula amb chill out i gintònics. A les 17 h començarà la gimcana infantil, que acabarà amb un berenar per a tots els participants.

El correbars

El ja tradicional correbars començarà a les 20.30 h. Les inscripcions es podran fer a les mateixes barraques a partir de les 19.30 h i les places són limitades.

Edicions locals