Núria Maynou, única candidata a les primàries d'ERC

Ahir va acabar el període de presentació de precandidatures a les eleccions per triar cap de llista per al 2019

Política

Núria Maynou serà l'única candidata a les primàries d'ERC
Núria Maynou serà l'única candidata a les primàries d'ERC

Granollers

La regidora d'ERC-AG a l'Ajuntament de Granollers, Núria Maynou, ha estat l'única candidata que s'ha presentat a les eleccions primàries del grup, fet que probablement la convertirà en la cap de llista de les municipals de l'any vinent.

Durant el procés de precampanya, Maynou ha recollit 32 signatures a favor de la seva candidatura, una xifra que representa el 60% dels afiliats republicans. També ha comptat amb el suport de l'executiva local –que va apostar per ella per encapçalar les llistes municipals de 2019– i amb l'aval dels darrers tres caps de llista –Pep Mur, Isabel Alcalde i Manel Balcells–. A partir d'avui i fins al 4 de maig, comença el període de campanya en què la regidora haurà d'explicar el seu projecte.

Qualsevol persona resident a Granollers podrà votar a les primàries si es registra a un cens de votants. Fins el 3 de maig es poden fer les inscripcions prèvies al local d'ERC-AG (c. Torres i Bages, 9) o enviant un correu a granollers@esquerra.cat. El dia de la jornada electoral, –el 5 de maig, d' 11 a 18.30h– es tornarà a obrir el cens per fomentar la participació.

Núria Maynou, de 45 anys, és llicenciada en Geografia i Història i té estudis també en Demografia. És veïna del barri Tres Torres, treballa com a tècnica a l’administració pública comarcal i té experiència en desenvolupament local i gestió pública des de l’àmbit tècnic. Vinculada al teixit associatiu de la ciutat, fa tres anys que és regidora independent del grup d’ERC-AG.

Maynou va presentar la seva candidatura el 20 de març, en un acte en què va assegurar que "Granollers té moltes potencialitats i pot ser més dinàmica. Crec que ara és el moment de presentar un nou model per anar més enllà de la gestió gris de la ciutat", va afirmar.

Edicions locals