Els granollerins Golíat guanyen el concurs [És]Música

La banda composta per David G. Güell, Marçal Itarte i Marçal S. Rubal actuarà al Musik N Viu

Cultura

Tres bandes van actuar a la Porxada i dues, entre les quals Golíat, davant del Gra
Tres bandes van actuar a la Porxada i dues, entre les quals Golíat, davant del Gra | Xavier Solanas

El trio de post-rock granollerí Golíat ha estat el grup guanyador del concurs [És] Música per a bandes emergents amb músics d'entre 18 i 30 anys, que dissabte es va celebrar a les places de la Porxada i l'Església.

La banda, formada per David C. Güell a la bateria i teclats, Marçal Itarte Aguiló al baix i Marçal S. Rubal a les guitarres i veu, ha obtingut un premi de 1.000 euros en metàl·lic i el dret a la participació al cartell del Festival Musik N Viu 2018 del dia 28 de juny al parc Torras Villà.

Golíat, que té tres treballs autoproduïts i autoeditats, es caracteritza per l'experimentació, l'energia, i passatges atmosfèrics, sintetitzadors i veus potents en català.

Els guanyadors van actuar dissabte a la tarda a la plaça de l'Església, on també va tocar Reset in May. La resta de bandes participants –La Cabanya, Perrø i RedLed– van tocar a la Porxada.

L'[És] Música es va cloure amb un concert de la formació guanyadora de la passada edició, Inflexión, durant la qual el jurat va tenir temps de deliberar, abans d'anunciar el grup vencedor.

El concurs és una iniciativa de l'Ajuntament de Granollers i l'ASGRAM, Associació Granollerina de Músics, orientada a donar suport a la creació i difusió musical jove, i que s'adreça a joves d'entre 18 i 30 anys de Granollers i el Vallès Oriental. Enguany, la categoria I[és]Música, per a joves músics de 12 a 18 anys estudiants de secundària, ha quedat anul·lada perquè no s'hi ha presentat cap grup.

Edicions locals