L'Hospital queda quart a les olimpíades solidàries de la salut

Els granollerins han estat segons en futbol i bitlles, tercers en pàdel i cinquens en la gimcana urbana

Societat, Esports

Un dels equips de l'Hospital de Granollers que han participat als Bcn Salut Games - Foto: Bcn Salut Games 2018
Un dels equips de l'Hospital de Granollers que han participat als Bcn Salut Games - Foto: Bcn Salut Games 2018

L'Hospital de Granollers ha quedat en quarta posició a la classificació general de la primera edició dels Bcn Salut Games, les olimpíades solidàries del sector de la salut. El centre ha quedat empatat amb l'Hospital de Nens de Barcelona i amb el Grup Mutuam. En total, 19 entitats del sector de la salut i la investigació han participat a la competició.

Els equips de l'Hospital que han participat al certamen han aconseguit una segona posició en la categoria de futbol i en la de bitlles, després de superar el tall de 42 equips. Un altre equip ha quedat tercer en pàdel.

Tal i com ja apuntava el SomGranollers la setmana passada, l'Hospital també va quedar cinquè en la gimcana urbana d'entre un total de 64 participants. En canvi, els granollerins no van poder passar a quarts de final de bàsquet.

Els Bcn Salut Games van començar el 3 d'abril i van acabar ahir, diumenge. Cada participant ha donat 5 euros a una acció escollida pels mateixos empleats. La iniciativa que va triar l'Hospital de Granollers va ser la de reforçar el projecte Omplim l'Hospital de Somriures.

 

Edicions locals