Un diumenge per a l'èpica en la tornada de la EHF

Els granollerins van caure per 14 gols a la pista francesa

Esports

El Fraikin va caure derrotat de 14 gols (37 a 23) a la pista del Saint-Raphaël Var Handball i se li complica molt l'accés a la Final Four de la EHF de Magdeburg.
 

Els granolerins no van aconseguir entrar mai en el partit i, a la mitja part, ja perdien per set gols. La segona meitat va seguir la mateixa tònica que la primera, amb els francesos aconseguint més renda a mesura que el temps per a la remuntada s'acabava. Diumenge, el Fraikin està cridat a l'èpica i a la sort, ja que només amb un partit perfecte –i un mal dia dels francesos– podrà superar els 14 gols de diferència. Un port de muntanya només apte per a els millors escaladors.

 

I després, la Copa del Rei

El cap de setmana vinent –del 4 a 6 de maig– el Granollers disputarà la Copa del Rei que es juga a Madrid. La competició té format de Final a 8 i, divendres, el Fraikin s'enfrontarà al Puente Genil en els quarts de final. En cas de guanyar, el seu rival de semifinals seria el guanyador del partit Barça-Valladolid. Els partits Logroño-Anaitasuna i León-Guadalajara completen el quadre dels quarts.

Edicions locals