Entra en funcionament el nou espai del Centre Audiovisual de Roca Umbert

Amb l'ampliació s'han incorporat 11 empreses noves i ara n'hi ha un total de 20

Societat, Economia

El nou espai de coworking envoltat de bucs d'empreses a la nau B3, amb les encavallades al sostre
El nou espai de coworking envoltat de bucs d'empreses a la nau B3, amb les encavallades al sostre

Montse Eras

Avui, divendres, ha obert les portes el nou espai per a residències i viver d'empreses fruit de l'ampliació del Centre Audiovisual de Roca Umbert, a la nau de les encavallades. Amb la reforma de les naus B3 i B2 s'han incorporat 11 empreses noves vinculades a la indústria cultural creativa i, amb aquestes, ja n'hi ha un total de 20 amb 80 treballadors.

L'espai està dividit en mòduls, coworkings, sales de reunió i de formació comunes, i altres zones que complementen l'oferta de serveis (magatzem, taller, locutori).

El Centre Audiovisual compta amb residències per a empreses consolidades que volen ampliar les seves línies de producció i de negoci tot aprofitant els serveis oferts i les sinergies amb la resta de residències, així com també d'un viver per a empreses de nova creació i joves talents que necessiten línies de suport que els permetin afrontar els primers anys d'existència en el mercat de treball.

De moment, l'espai de coworking no està ocupat al 100%, de manera que és obert a nous emprenedors que vulguin establir-s'hi.

La inversió per adequar el nou espai ha estat de 697.055 euros i el projecte d'obra ha estat dissenyat pel servei d'Obres i Projectes de l'Ajuntament.

Edicions locals