El futur de la Fórmula 1, a debat en una xerrada a Roca Umbert

L'acte inclourà una performance de l'artista Mark Rios relacionada amb el món del motor i l'esport

Societat, Esports

Cartell de la conferència d'aquesta tarda a Roca Umbert
Cartell de la conferència d'aquesta tarda a Roca Umbert

Dimecres (18 h), el Plató del Centre Audiovisual de Roca Umbert acollirà la conferència El futur de l'enginyeria de l'automoció (de l'enginyer de pista a l'enginyer d'eSports), una xerrada sobre Fórmula 1, automoció i el món del motor i l'esport.

L'acte, presentat pel periodista de TV3 Jordi Sanuy, comptarà amb la participació de Jordi Jansana, director tècnic de Simptechpro SL, Teresa Casanovas, directora gerent del Consorci de Formació Professional d'Automoció, Vicenç Aguilera, president del Circuit de Barcelona-Catalunya, Sergi Grau, degà de la Facultat de Ciències i Tecnologia de la UVic-UCC, i Joan Villadelprat, exdirector d'equips i exresponsable de mecànics de la Fórmula 1.

La xerrada anirà acompanyada d'una performance a càrrec del pintor Mark Rios –Mr. Dripping–, que actuarà  conjuntament amb el bateria de jazz Alfons Bertran. 

Presentació del llibre Feel, al Circuit

L'endemà, dijous (13 h), al Circuit es presentarà el llibre Feel de Marko-F1, un artista del món de l'art, el disseny, el grafisme i la publicitat que ha barrejat les seves dues grans passions –la creativitat i la Fórmula 1–en aquest treball. A més de l'artista, l'acte comptarà amb Joan Fontserè, director del Circuit, Cristóbal Rosaleny, periodista i codirector de SoyMotor.com, i Joan Villadelprat.

Tots els actes estan organitzats per l'empresa granollerina Pam deSis, que dissabte ja va presentar el documental McLaren. Pioner, Leader, Father, Champion, de Roger Donaldson, al Centre Cultural de Granollers.

Edicions locals