The Pinker Tones porta la quarta entrega de Rolf & Flor al TAG

Es tracta d'una sèrie de concerts familiars basada en llibres-disc il·lustrats per Miguel Gallardo

Cultura

The Pinker Tones porten al TAG el seu segon espectacle per a públic familiar
The Pinker Tones porten al TAG el seu segon espectacle per a públic familiar | J.M. de Llobet / TAG

The Pinker Tones presenta, diumenge (18 h) al TAG, Rolf & Flor a l'Amazones, el quart volum de les aventures de Rolf & Flor, una sèrie de llibres-disc il·lustrats per Miguel Gallardo, i espectacles en directe per a públic familiar. Aquesta vegada la banda de pop electrònic ha comptat amb la participació especial d'Alex Borstein, Manu Chao, Judit Neddermann i Adrià Salas (La Pegatina).

En aquesta nova història, Rolf & Flor viatgen a l'Amazones amb l'àvia de Rolf, i l'avi de Flor. Allà coneixeran la llegenda de Posondo, un lloc mític, i s'embarcaran en la seva recerca. Durant l'expedició descobriran com viuen els indígenes, aprendran a respectar l'equilibri de la selva amb els seus milers d'animals i plantes, i coneixeran Yanay, una valenta exploradora i al Professor Fritz, un científic excèntric. I com de costum, Mario el gelater també ens explicarà el seu pas per la selva.

The Pinker Tones, que interpreten aquests personatges, han comptat amb l'ajuda de l'actriu i directora teatral Sandra Monclús, que els ha assessorat en la direcció escènica.

L'espectacle és bilingüe, amb la narració i algunes de les cançons en castellà i, altres, en anglès. A més conté valors com la celebració de la diferència, la tolerància o el respecte als altres i la natura.

Edicions locals