Colònies Sant Esteve celebrarà els 60 anys amb un dinar popular, una xocolatada i una gimcana

Hi participaran els Xics, els Sambeiros do Rio Congost, l'Agrupació Excursionista i les colles dels Blaus i dels Diables

Societat

L'Esplai Colònies Sant Esteve celebra 60 anys - Fotografia: Esplai Colònies Sant Esteve
L'Esplai Colònies Sant Esteve celebra 60 anys - Fotografia: Esplai Colònies Sant Esteve

Granollers

L'Esplai Colònies Sant Esteve celebrarà dissabte els 60 anys de l'entitat amb un dia ple d'activitats des de la plaça de l'Església. La primera serà una macro-activitat organitzada pels monitors de l'esplai i pensada tant per infants com per a joves (10 h).

A partir de les 13 h, hi ha previst un dinar popular de pa amb tomàquet, botifarra i mongetes –tot i que també hi haurà opció vegetariana–. Els tiquets del dinar valdran 5 euros i es podran comprar durant al matí a la mateixa plaça.

A la tarda (16.30 h) s'organitzarà una gimcana que comptarà amb la participació de diverses entitats convidades per Colònies Sant Esteve, com els Xics, els Sambeiros do Rio Congost, la Colla dels Blaus, l'Agrupació Excursionista de Granollers i la colla dels Diables.

Després de la gimcana, tindrà lloc una xocolatada popular acompanyada d'animació infantil (17.30 h), i els Diables tancaran l'acte amb un lluïment de foc. Ja al vespre, l'esplai ha organitzat un sopar de celebració per a membres i exmembres de l'entitat que estarà farcit de sorpreses.

Edicions locals