L'Adoberia fa una visita teatralitzada per celebrar la Nit dels Museus

L'endemà el parc de Ponent rebrà la passejada artística sobre la instal·lació de Jordi Benito, que es va ajornar fa unes setmanes per la pluja

Cultura

Granollers organitza dues activitats a l’entorn de la Nit Europea dels Museus, una iniciativa del Consell d'Europa durant la qual diversos museus obren les portes més enllà del seu horari habitual amb una extensa programació d'activitats.

Enguany la Nit dels Museus se celebra el dissabte 19 de maig i l’Adoberia obrirà les seves portes per oferir una visita teatralitzada a càrrec d’Arsènic i amb un guió escrit per Carme Ballús expressament per a l’ocasió. A les 21 i a les 22.30 h La noia de l’Aboderia, una antiga treballadora, endinsarà els visitants en el món de l’adoberia i del treball de la pell. Serà una activitat per a joves i adults gratuïta però amb aforament limitat que s’inclou dins del nou cicle d’activitats de l’Adoberia. Centre d'interpretació històrica del Granollers medieval.

L’endemà, el diumenge d'11 a 13 h, es faran al parc de Ponent les passejades artístiques Mirant Jordi Benito. La iniciativa estava prevista el 14 d’abril però es va haver d’ajornar per la pluja. Es tracta d'una proposta de l’artista Glòria Giménez oberta a tots els públics. L’acció està pensada per donar a conèixer els elements que conformen la instal·lació permanent de Jordi Benito a través d’un passeig amb cinc punts d’informació que volen ser en sí mateixos accions i peces artístiques. El passeig es complementa amb un espai de joc de construcció del parc a partir de l'esbós que en va fer Benito.

Edicions locals