La Mútua de Granollers i el CN Granollers signen un acord per tirar endavant un projecte educatiu-esportiu comú

La CNG Escola és un projecte dirigit a nens i nenes de 2 a 18 anys

Esports

Acord entre la Mútua de Granollers i el CN Granollers
Acord entre la Mútua de Granollers i el CN Granollers | CN Granollers

Granollers

Dilluns es va signar el nou conveni de col·laboració entre el Club Natació Granollers -a través del seu president Eduard Escandell- i la Mútua de Granollers -a través del seu president Jaume Bages- a les instal·lacions del CN Granollers. Amb aquest acord la Mútua dóna suport al nou projecte educatiu-esportiu del club, la CNG Escola, un projecte global de formació en l'esport i l'educació. 

La CNG Escola es basa en l'esperit del CN Granollers de ser educador en valors i foment de l'esport, que no vol només ensenyar els esports que es practiquen al club -natació, waterpolo, natació artística, gimnàstica artística femenina i masculina-, sinó també educar a tots els infants durant aquest camí. Per a edats més grans aquest projecte inclou un seguiment acadèmic i d'orientació. 

"No cal oblidar que les entitats com la nostra també són una peça important de la societat educativa. Si entenem que l'esport fomenta un estil de vida, l'eduació ha d'anar de la mà d'allò que volem transmetre", va explicar Escandell. Per a la Mútua, la CNG Escola encaixa a la perfecció amb la seva filosofia, ja que el projecte vincula, a través de les seves activitats, la salut, la família i l'esport. A més, comparteix amb el CN Granollers objectius comuns i una manera de veure i viure la ciutat que va més enllà de les activitats pròpies. 

A banda d'aquest suport a la CNG Escola, La Mútua inicia també una campanya per a tots els socis del CN Granollers amb la intenció de celebrar aquest acord de col·laboració i donar-se a conèixer. Per aquest motiu, tots els socis del club disposaran del mes de juny gratuït amb els serveis de la pòlissa de salut LA MÚTUA BÀSICA.

Edicions locals