Amics de la Ciutat convoca el cinquè premi de fotografia Dolors Porredón

Els primers premis de les dues categories estan dotats amb 500 euros

Cultura

L’associació Amics de la Ciutat de Granollers ha presentat avui, dijous, a la sala Joan Bretxa del Casino de Granollers, les bases de la cinquena edició del Premi de Fotografia Dolors Porredón, que compta amb el reconeixement de la Federació Catalana de Fotografia (FCF).

S'hi pot participar en la categoria blanc i negre amb fotografia de carrer o bé en la de color amb tema lliure. Cada fotògraf podrà presentar, fins la 13 de novembre a les 22 h, com a màxim 3 fotografies per modalitat no premiades en altres concursos.

El veredicte, que serà inapel·lable, es farà públic el 18 de novembre de 2018. Enguany la dotació econòmica del concurs ha augmentat i els primers premis de cada modalitat tindran un reconeixement de 500 euros –l'any passat n'eren 300– i un diploma. Els segons premis rebran una medalla i un diploma.

Les fotografies s’hauran d’enviar a premidolorsporredon@gmail.com. El lliurament de premis tindrà lloc l'11 de desembre a la llibreria la Gralla, on també s'hi exposarà una tria d'una vintena d’obres presentades –incloses les guanyadores–.

El concurs, obert a participants de tot Catalunya, compta amb un jurat format pel vicepresident de la FCF, Frederic Garrido; el secretari de la FCD, Raimon Moreno, i el responsable de concurso, Lluís Pérez Mañosa, a més d'Enric Nosàs, membre de la junta directiva d'Amics de la Ciutat de Granollers, que hi actuarà com a secretari.

Edicions locals