Dansa africana, percussió, jocs i espectacles en la sisena edició del Musik N Viu Kids

Se celebrarà dissabte a la plaça de l'Església i comptarà amb actuacions de Taka Taka Chombo, l'Aula de Música L'Orquestra i del grup d'animació La Tresca i la Verdesca

Cultura

Granollers

La sisena edició del Festival Musik N Viu Kids arriba dissabte a la plaça de l'Església amb una tarda dedicada als infants plena d'activitats relacionats amb el món de la música.

A partir de les 18 h hi haurà tallers de percussió, masterclass de dansa africana, jocs gegants i les actuacions de Taka Taka Chombo –un grup de la colla dels Blancs que fa percussió amb material reciclat– i dels combos de l'Aula de Música L'Orquestra. A les 20 h, el grup d'animació La Tresca i la Verdesca representarà l'espectacle A quant va la mel? Durant tot la tarda s'oferirà fruita fresca perquè els nens i nenes puguin berenar.

Les activitats infantils del Musik N Viu estan organitzades per Esplai Guai! de Palou, Esplai d'Assís i Esplai L'Estel del Matí, juntament amb Aula de Música L'Orquestra i Xarxa de Centres Oberts.  

Compte enrere pel 14è Musik N Viu

La setmana vinent, la sala Nau B1 de Roca Umbert acollirà la cinquena nit Off que organitza l'ASGRAM per donar a conèixer nous talents de la comarca. Enguany comptarà amb actuacions de heavy metal de la mà del grup We Exist Even Dead com a cap de cartell i la banda de metalcore Against The Inspiration.

El moment culminant del festival arribarà del 28 de juny a l'1 de juliol, amb tres nits i un migdia de concerts gratuïts al Parc Firal i, per primer vegada, també al Parc Torràs Villà.

Edicions locals