Els Centres de Formació d'Adults enceten dilluns els períodes de preinscripcions

Del 18 al 26 de juny, tant a Granollers com a les Franqueses s'acceptaran sol·licituds de prematrícula per als ensenyaments que oferiran el curs 2018/19

Societat

Imatge de l'interior del Centre de Formació d'Adults de les Franqueses - Fotografia: Ajuntament les Franqueses
Imatge de l'interior del Centre de Formació d'Adults de les Franqueses - Fotografia: Ajuntament les Franqueses

les Franqueses, Granollers

Dilluns s'enceta el període de preinscripcions als ensenyaments que oferiran el curs 2018-2019 els Centres de Formació d'Adults de Granollers i les Franqueses. A la capital del Vallès Oriental, el 18 s'hi podran prematricular totes aquelles persones que hagin realitzat un període d'orientació entre el 4 i el 15 de juny –les dates es poden consultar al web del centre o al telèfon 93 849 98 88–.

Del 19 al 26 de juny, tothom qui vulgui apuntar-se als cursos del Centre de Formació d'Adults Vallès podrà prematricular-s'hi. Els dies 19, 20 i 25, l'horari per fer-ho serà de 16 a 19 h, mentre que el 21, 22 i 26 de juny, les sol·licituds podran presentar-se al matí (de 9 a 12 h).

Per dur a terme la prematrícula caldrà presentar una fotografia de carnet i una fotocòpia del DNI i de la targeta sanitària. La matrícula es formalitzarà del 3 al 10 de setembre –cal confirmar-la prèviament trucant o anant al centre (c/ Veneçuela, 86)–.

Pel que fa al Centre de Formació d'Adults de les Franqueses (c/ Rosselló, 37), el període de prematrícula també s'estendrà del 18 al 26 de juny. Dilluns, dimecres i divendres els tràmits es podran fer de 10 a 12 h, mentre que els dimarts i dijous, l'horari serà de 17 a 19 h.

Per fer la preinscripció cal dur la sol·licitud emplenada, dues fotografies de carnet, l'original i una fotocòpia del DNI, targeta de residència o passaport i, en casos necessaris, un certificat d'estudis. La matrícula es formalitzarà a partir del 4 de setembre.

Cursos d'idiomes, d'informàtica i accés a estudis

El Centre de Formació d'Adults de Granollers ofereix cursos de català, castellà i anglès, formació instrumental (aprendre a llegir i a escriure, i altres ensenyaments bàsics), sessions d'informàtica, graduat d'Educació Secundària, cursos d'accés directe a Cicles Formatius de Grau Mitjà (CFGM) i preparació per a les proves d'accés tant a CFGM com a la universitat per a major de 25 anys.

A Bellavista, el Centre de Formació ofereix també cursos d'informàtica, de formació instrumental, de castellà, català i anglès, de preparació per a les proves de CFGS i el graduat en ESO a distància.

Edicions locals