Ple extraordinari per acomiadar el conseller El Homrani

El fins ara regidor d'ERC-AG a l'Ajuntament de Granollers signarà el llibre d'honor de la ciutat

Política

Chakir El Homrani, a l'esquerra, amb els seus companys de grup municipal i el president local d'ERC
Chakir El Homrani, a l'esquerra, amb els seus companys de grup municipal i el president local d'ERC

Dilluns (20.30 h) l'Ajuntament de Granollers celebrarà un ple extraordinari per prendre en coneixement de la renúncia del regidor Chakir El Homrani, que dissabte passat prenia possessió del càrrec de conseller de Treball i Afers Socials de la Generalitat de Catalunya. En acabar el ple de comiat, El Homrani signarà el llibre d'honor de la ciutat.

La marxa d'El Homrani a la Generalitat produirà canvis en el grup municipal d'ERC-AG a l'Ajuntament de Granollers. El Homrani va ser el número 3 de la llista republicana en les darreres eleccions municipals. Aquesta setmana ha presentat la renúncia a l'acta de regidor, que es farà efectiva en un ple extraordinari convocat per al proper dilluns.

Segons el protocols d'aquests casos, la renúncia es comunicarà a la junta electoral, que es posarà en contacte amb la següent persona de la llista d'ERC-AG, Mariona Serra, que el 2015 va anar de número 4 però que actualment està menys activa en el partit. Tot i que s'haurà de confirmar la renúncia de Serra, tot apunta que el relleu d'El Homrani serà el sociòleg Pau Llobet (núm.5).

Edicions locals