La programació d'estiu dels Centres Cívics inclou tallers de cuina hawaiana, de teatre i de reflexologia

El tret de sortida el donarà la 20a edició del Ral·li Fotogràfic 'Granollers es revel·la', el 17 de juny

Societat

L'espai Kanalla és una iniciativa nova d'aquest curs que ha aplegat un cinquantena de nens i nenes
L'espai Kanalla és una iniciativa nova d'aquest curs que ha aplegat un cinquantena de nens i nenes

Els Centres Cívics donaran el tret de sortida a les activitats d'estiu el 17 de juny amb la 20a edició del Ral·li Fotogràfic Granollers es revel·la, que començarà a la plaça de la Porxada (9 h). L'organització n'ha preparat una edició especial que ha comptat amb els fotògrafs Josep Torras, Frederic Monmany i Xavier Mañosa en la tria del tema i dels punts a fotografiar, que es matindran sorpresa fins l'útim moment. A més, i amb motiu de l'aniversari, fins al 18 de juny es pot visitar una exposició al carrer d'Anselm Clavé amb un recull imatges de tots aquests anys.

Les activitats d'estiu inclouen més de 60 propostes, entre les quals hi ha cursos de salut i creixement personal –com exercicis per alliberar estrès o reflexologia podal–, d'expressió i creativitat –com un taller de teatre profund–, de cuina –per aprendre a fer arrossos d'estiu o a preparar plats hawaians– i de recursos i cultura digital –com un taller de fotografia amb telèfon mòbil–.

Les inscripcions als cursos s'acaba el 15 de juny i n'hi ha alguns que encara tenen places disponibles. Per inscriure's-hi cal fer-ho de manera presencial o en línia, a través d'aquest web.

Com a novetat, enguany cadascun dels cinc centres cívics acollirà una activitat oberta i gratuïta al llarg del juliol, com el Te fresh, un tast de tes refrescants que tindrà lloc a centre cívic Jaume Oller, un masterclass de Bollywood a Can Gili, un taller d'esbós ràpid al centre cívic Nord, una classe oberta de dansa africana a Can Bassa i una masterclass de mindfulness a Palou.

A més, del 29 de juny al 20 de juliol se celebraran les nits d'estiu als centres cívics, cinc espectacles de foc, de circ i de titelles que es realitzaran a l'exterior dels equipaments. El primer serà Caminarts, un espectacle de foc i circ a càrrec de Kanaya Circ previst pel 29 de juny (21 h) a l'exterior del centre cívic Nord.

Edicions locals