Dimiteixen el vicepresident Jordi Codina i el tresorer Josep Bertrán a la junta directiva de l'EC Granollers

S'incorporen a la junta Juan Castillo com a vicepresident i Anna Alfonso i Pablo García com a vocals

Esports

Anna Alfonso, Pablo García i Juan Castillo són els nous directius del club
Anna Alfonso, Pablo García i Juan Castillo són els nous directius del club | EC Granollers

Granollers

La dimissió del fins ara vicepresident Jordi Codina i del tresorer, Josep Bertrán, ha fet que el president de l'EC Granollers, Xavier Abolafio, hagi hagut de buscar substituts. Els escollits, amb l’assessorament de Nama Sports, han estat Juan Castillo com a vicepresident i Anna Alfonso i Pablo García com a vocals.

El primer d’ells, Juan Castillo, va nèixer a Màlaga l’any 1951 i té un passat en el club perquè es va formar en les categories de futbol base i va ser exjugador del primer equip. També ho va ser d’un dels equips col·laboradors del club, com és el FC Barcelona, amb el qual està vinculat actualment a través dels seus veterans. La principal tasca de Castillo serà gestionar l’àrea social del club.

El segon membre en entrar a la junta és Anna Alfonso, que es converteix en la primera dona que forma part de la junta directiva de l’EC Granollers. Va nèixer l’any 1989 i està llicenciada en periodisme per la UAB i en Publicitat i Relacions Públiques per la UOC. Actualment treballa als serveis informatius de RAC1. Ocuparà el lloc de vocal dins de la junta directiva i treballarà en l'àrea de comunicació.

El tercer fitxatge també és un nou vocal. Es tracta de Pablo García, nascut a Granollers l’any 1983 i format a les categories inferiors del club. Coneix bé el futbol de la comarca perquè va ser exjugador del FC Cardedeu, de la UE Canovelles, del CF les Franqueses, de CF La Torreta i del CF Vilanova del Vallès. Actualment treballa com a informàtic i és el capità dels veterans del Granollers. La seva tasca en la junta directiva serà sobretot encarregar-se d'aquesta secció del club.

Són les primeres incorporacions de la junta directiva del Granollers des que Nama Sports es va fer càrrec de la gestió i segueixen la filosofia de professionalitzar el club.

Edicions locals