Caprabo organitza la primera fira de productes de proximitat del Vallès a Granollers

La mostra comptarà amb una quinzena de petits productors i cooperatives agroalimentàries de la comarca

Economia

Caprabo organitza la primera fira de productes de proximitat del Vallès a Granollers
Caprabo organitza la primera fira de productes de proximitat del Vallès a Granollers

El supermercat Caprabo de la carretera de Sant Celoni a Granollers acollirà dissabte una fira de productes de proximitat del Vallès, en què els clients podran conèixer de primera mà els productors i les cooperatives agroalimentàries que vénen els seus articles a través de la cadena de distribució catalana.

"Portem quatre anys treballant de manera micro amb productors de diferents comarques i la cirereta del pastís d'aquest treball és la fira", explica Fernando Tercero, responsable de proximitat de Caprabo.

La fira se celebrarà entre les 10 h i les 15 h a l'aparcament del supermecat, on s'hi podran trobar articles d'una quinzena de petits productors vallesans que oferiran degustacions i mostraran els seus productes als clients. "Els consumidors del Vallès mostren cada cop més sensibilitat cap als productes de la seva comarca i amb aquesta fira volem donar l'oportunitat que els veïns de Granollers puguin conèixer els productors directament", diu Tercero.

De fet aquesta serà la primera edició de la fira a Granollers però ja se n'han fet dues anteriors a la comarca, en concret a Caldes de Montbui. "Volem donar l'oportunitat que hi participin els granollerins per això fem aquesta fira a Granollers i després de l'estiu farem una nova edició a Caldes", apunta Tercero.

Entre els productors, hi haurà vins de la DO Alella de cellers com Joaquim Batlle, Serralada de Marina i Can Roda; embotits de les firmes Pedragosa i Subirats, plats cuinats de Can Costa, pastes Sanmartí i productes de la Cooperativa Agrària del Vallès, entre d'altres. "Tindrem mostres de projectes que comencen al territori i d'altres que ja tenen història i estan consolidats", diu el responsable de Caprabo.

Està previst que a la fira hi assisteixi l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, i membres de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC).

 

Edicions locals