La CUP deixa la comissió municipal de Territori perquè la considera "inoperant"

El regidor Eduard Navarro hi deixarà d'assistir i de percebre la indemnització pertinent

La Crida-CUP ha anunciat que deixarà de tenir presència a la comissió informativa municipal sobre Territori i Ciutat,  "atesa la nul·la funcionalitat i el paper estrictament burocràtic" d’aquest ens. Així, el representant de la CUP, Eduard Navarro, hi deixarà d’assistir i, conseqüentment, deixarà de percebre la indemnització per assistència, ja que entenen que "l’assistència del regidor en una comissió on l’equip de Govern no facilita la informació requerida, i ni tant sols resol les al·legacions presentades, és una despesa innecessària per a la ciutat".

La CUP considera que s'hi hauria de produir-se un debat necessari per a la incorporació d’idees i l’aprovació de propostes sobre Urbanisme, Habitatge, Medi Ambient i Mobilitat, però que "la poca transparència ha estat una constant en una comissió que s’ha ventilat aspectes cabdals per a la ciutat com la recollida de residus, els problemes de la contaminació, el soroll o la mobilitat en un pim-pam".

Pel que fa a les al·legacions presentades per la CUP, el grup està a l’espera de rebre resolució a les presentades el juliol de 2017 al projecte d’estadi de futbol de Palou, en què posaven en qüestió que el marge del riu Congost, a l’àmbit de Palou s’hagi de construir un estadi de futbol. La CUP lamenta que tampoc ha rebut resposta a les al·legacions que va presentar el febrer al Pla de Mobilitat.

Edicions locals