El metal core protagonitza l'Off del Musik N Viu

We Exist Even Dead, Against The Inspiration i Astray Valley actuaran dissabte a la Nau B1

Cultura

Astray Valley ha estat la darrera incorporació d'Asgram al cartell del Musik N Viu Off
Astray Valley ha estat la darrera incorporació d'Asgram al cartell del Musik N Viu Off | Astray Valley

Aquest dissabte (22 h) a la Nau B1 arriba l'Off Musik N Viu del certamen musical, que tindrà els actes centrals del 28 de juny a l'1 de juliol. De moment, però, l'Associació Granollerina de Músics (Asgram) ha programat una vetllada per anar obrint boca, que tindrà com a protagonista el metal.

David Renart d'Asgram ha explicat que per primera vegada es dedicarà la nit a metal core, amb la banda barcelonina We Exist Even Dead, que presenta el seu primer disc; els sabadellencs Against The Inspiration i els barcelonins Astray Valley.


Eventide (PlyGRNDStudio, 2018) és el títol del nou disc de We Exist Even Dead, el cap de cartell del Musik N Viu Off, una formació amb una projecte artístic ambiciós que cerca espai a l'escena internacional de música extrema. Al concert s'hi sentiran híbrids de riffs pesats i ritmes frenètics, mestissatges i èpica, en un exemple de metal que abarca totes les seves formes.

També hi tocaran Against The Inspiration, un grup vallesà que ha fet de teloner de bandes internacionals com Capsize (EUA), Moments (Bèlgica) i United ans Strong (Alemanya).

Els darrers en incorporar-se al programa d'Asgram han estat Astray Valley, una banda de Modern Metal nascuda el 2014 i amb influències de molts gèneres, des del progressiu al metalcore. Els barcelonins van actuar l'any passat al Rock Fest Barcelona, el festival heavy més destacat del país Astray Valley presentarà el nou disc Unneth.

Edicions locals