El KH7 segueix completant la nova plantilla i Antonio Rama és escollit millor entrenador de l'Asobal

Giulia Guarieiro és el segon fitxatge de l'equip de Robert Cuesta

Esports

Giulia Guarieiro, nova jugadora del KH7
Giulia Guarieiro, nova jugadora del KH7 | BM Granollers

Granollers

Durant els últims dies el KH7 ha tancat un nou fitxatge de cara a la plantilla de Robert Cuesta de la temporada vinent. La nova incorporació és la de la brasilera Giulia Guarieiro, jugadora de primera línia amb un potent tir exterior i molta solidesa defensiva, provinent del Super Amara Bera Bera, l’actual campió de la Lliga Guerreras Iberdrola, amb el qual va fer 58 gols en la seva temporada de debut a Espanya. Amb aquesta ja en són dos els fitxatges fets fins ara. La primera va ser la de la jove i prometedora portera Nicole Wiggins.

Pel que fa a l’apartat de renovacions, el primer equip del KH7 ha fet oficials les de les jugadors júniors Ona Vegué, Carmen Prelchi, Elene Vázquez i Judit Ballesteros. Aquestes se sumen a les ja sabudes d’Andrea de la Torre, Lora Sarandeva, Judith Vizuete i Kaba Gassama.

Antonio Rama, escollit millor entrenador de la Lliga Asobal

L’entrenador del primer equip del Fraikin Granollers, Antonio Rama, ha estat el guardonat amb el premi al millor entrenador de la Lliga Asobal de la temporada 2017-18 amb el 16,48% dels vots, efectuats pels aficionats i els clubs de la lliga. El segon ha estat Rafa Guijosa, de l’Ademar de Lleó, amb el 15,02% dels vots i, el tercer, Lideo Jiménez del Ciudad Encantada amb el 12,55%. Per la seva part, l'internacional espanyol Adrià Figueras, amb el 25,73% dels vots, repeteix com a millor pivot del set ideal per tercera temporada consecutiva.

Edicions locals