Gran Centre avança les rebaixes i les començarà divendres

Una cinquantena de botigues sortiran al carrer per oferir els primers descomptes de l'estiu, aprofitant l'activitat que genera la Granollers Cup

Economia

Cartell de la primera edició de la RedCup - Fotografia: Ajuntament de Granollers
Cartell de la primera edició de la RedCup - Fotografia: Ajuntament de Granollers

Txell Parera

Una cinquantena de botigues de Gran Centre participaran divendres en l'anomenada RedCup, una fira on els comerços oferiran els primers descomptes de la temporada de rebaixes tot aprofitant la celebració de la Granollers Cup. Segons Laura Sabatés, presidenta de l'associació de comerciants Gran Centre, serà "una fira dirigida tant els visitants de la Cup com també als clients locals i comarcals en què s'oferiran productes low cost molt llaminers".

La fira s'estendrà des del carrer Torras i Bages fins a la plaça de la Corona –passant per Joan Prim, les places Perpinyà i Maluquer i Salvador i el carrer Anselm Clavé–i s'allargarà durant tot el divendres, de les 10.30 h fins a les 20.30 h. L'esdeveniment també comptarà amb la col·laborció de les associacions Del Rec al Roc i Comerç de Dalt.

La RedCup serà la principal novetat de les rebaixes d'estiu de Gran Centre que enguany s'avançaran al 29 de juny, de manera que tant divendres com dissabte es faran les rebaixes habituals als establiments, en paral·lel amb la fira. L'associació de comerciants les preveu "amb una gran varietat de descomptes i una oferta generosa", ja que el mal temps de les últimes setmanes ha fet disminuir l'activitat i per això començarem les rebaixes amb més estoc que altres temporades.

La presidenta de Gran Centre també destaca que "el pes de les rebaixes se l'enduran els comerços de roba i calçat, però també hi haurà empreses de perruqueria, estètica, autoescoles o fins i tot centres educatius que oferiran descomptes, promocions i packs".

 

Edicions locals