Titelles, música i circ en les Nits d'estiu als centres cívics

El tret de sortida serà divendres, amb un espectacle de malebars i equilibris al Centre Cívic Nord

Cultura, Societat

Actuació de Joan Garriga i Madjid Fahern, que actuaran el 14 de juliol a Palou - Fotografia: Ajuntament de Granollers
Actuació de Joan Garriga i Madjid Fahern, que actuaran el 14 de juliol a Palou - Fotografia: Ajuntament de Granollers

Granera

L'exterior del Centre Cívic Nord estrena divendres la programació de les Nits d'estiu als centres cívics amb l'espectacle Caminarts, un muntatge d'equilibris i malabars de l'associació Kanaya Circ que protagonitzen dos sensesostre que troben recer al caliu del foc (21 h).

El 6 de juliol, Jordi Bertran durà a la plaça Joan Oliver de Can Bassa un espectacle de titelles i pallassos que s'endinsa en el món de Charles Chaplin (20 h). El divendres següent, l'exterior del Centre Cívic de Can Gili acollirà l'actuació de la companyia Alta Gama que presenta Adoro, un xou de clown amb acrobàcies i música en directa sobre les relacions de parella en clau d'humor (20 h).

Dissabte 14, Joan Garriga & Madjid Fahern actuaran amb els grups Golíat i Magret de Paco al concert de La Lluïda, la festa de Palou que aquest any estrena la primera edició. El concert, íntegre de músics vallesans, tancarà un dia intens d'activitats per a petits i grans organitzat pel Col·lectiu La Lluïda, l'Associació de Veïns Sant Julià i l'Esplai Guai. Tindrà lloc al pati de les Antigues Escoles (21 h) i hi haurà servei de barra i botifarrada a preus populars.

Les nits d'estiu es tancaran el 20 de juliol a la plaça de Sant Miquel amb un xou de clown de Jam, Jaume Bové (21 h).

Edicions locals