Comencen les obres de la passera sobre la via i es tallarà al trànsit el carrer Joan Enric Dunant

La restricció es farà entre els carrers Bruniquer i Pinós per permetre la construcció dels fonaments del pas al passeig de la Muntanya

Societat

A partir dimarts quedarà tallat al trànsit el carrer Joan Enric Dunant entre els carrers Bruniquer i Pinós, a causa de les obres de construcció d’una nova passera per a vianants que creuarà la via del tren, entre aquest mateix carrer i el passeig de la Muntanya.

El tall del carrer de Joan Enric Dunant ve motivat per la construcció dels fonaments on s'han d'ancorar la nova passera, que unirà el passeig de la Muntanya i el carrer Joan Enric Dunant. Es preveu que aquest tall s'allargarà aproximadament fins a la setmana del 20 de juliol.

La construcció d'aquest nou pont forma part del desenvolupament del sector urbanístic situat entre la via del tren i el passeig de la Muntanya i entre la rotonda del pont de l’Hospital, al nord, i fins pràcticament el pont del carrer d’Agustí Vinyamata, al sud. Es tracta d'un espai on s'hi estan construint 171 habitatges i també un nou parc que comptarà amb un itinerari per a vianants i bicicletes que travessarà les diferents zones arbrades i equipades per al joc i per a l'estada. Les obres les porten a terme la Junta de Compensació del sector formada per diversos propietaris.

Aquest nou pont per a vianants sobre el tren permetrà connectar un costat i l’altre de les vores del ferrocarril, millorant la connectivitat general de la zona nord i aproximant les noves zones verdes del sector a tot l’entorn immediat. Aquest fet, juntament amb els nous recorreguts que propiciarà el pont, estendrà la millora urbana del sector pels barris situats a ambdues vores del tren.

Edicions locals