Càritas tancarà el rober i obrirà una botiga solidària de roba

El bisbe Sainz Meneses cloura diumenge la visita pastoral a Granollers

Societat

La botiga de roba de Càritas s'instal·larà al carrer Sant Jaume
La botiga de roba de Càritas s'instal·larà al carrer Sant Jaume | Xavier Solanas

Montse Eras

L’1 d'octubre Càritas preveu posar en funcionament una botiga de roba solidària que substituirà l'actual servei de rober per a persones necessitades que l'entitat gestiona des de fa uns 40 anys. La botiga s'instal·larà en un local del número 31 del carrer Sant Jaume, a tocar de la parròquia. Segons mossèn Josep Monfort, rector de Sant Esteve, l'establiment estarà obert a tothom.

"Hi haurà roba reciclada per Càritas –provinent de donacions i a preus econòmics– que es donarà per mitjà d'ajudes socials acordades amb Serveis Socials o bé hi podrà comprar tothom qui ho vulgui", explica.

Per aquest motiu, diumenge (18 h), coincidint amb la visita del bisbe Josep Àngel Sainz Meneses, a la sala Sant Esteve de la parròquia es farà un petit homenatge als voluntaris que han fet possible els 40 anys del rober de Càritas i, en especial, a Rosa Fajula, qui n'ha estat al capdavant durant els darrers anys. Seguidament (18.30 h), a les portes del local de la futura botiga, el bisbe en farà la benedicció i la inauguració del projecte, que s'acabarà d'enllestir al setembre.

D'altra banda, el bisbe de l'arxiprestat de Terrassa clourà la visita pastoral que s'iniciava al maig amb una missa (19 h) que presidirà a Sant Esteve i que serà concelebrada per tots els preveres de l'arxiprestat i amb membres de totes les parròquies.

Edicions locals