Jocs infantils, àpats populars, concursos i música a la festa major del barri de Can Mònic

Se celebrarà del 13 al 15 de juliol i girarà entorn al reciclatge

Cultura

El veïnat de Can Mònic està cridat divendres durant tot el matí a decorar la plaça de Can Mònic per donar el tret de sortida a la festa major del barri, que s'allargarà fins diumenge 15 de juliol i centrarà bona part de les activitats entorn al reciclatge.

El gruix d'activitats començarà divendres a la tarda amb propostes per als més petits, que podran participar en el concurs de dibuix de festa major (17.30 h) i jocs infantils populars (19 h). Després de la traca d'inici (21 h) se celebrarà un sopar a la fresca que anirà seguit de música i espectacles fins la matinada. A més, durant tot el dia tindrà lloc un concurs de truites de patates i de decoració de balcons. 

Dissabte, el dia començarà amb una holi party (10.30 h) seguida d'una festa de l'aigua (11 h). A partir de les 12.30 h, se celebrarà un vermut i un dinar popular (14 h) i, a la tarda, hi haurà inflables i s'organitzarà un partit de futbol 7 que enfrontarà el veïnat de Can Mònic amb el de Can Bassa (19 h). Per refer forces, a les 21.30 h se celebrarà un altre sopar a la fresca (21.30 h) i després hi haurà una sessió de discoteca amb DJ Miquel T.B.

La festa major del barri de Can Mònic acabarà diumenge, amb més activitats d'aigua durant el matí  i un nou dinar popular a partir de les 14 h. A la tarda hi ha previst un bon grapat d'activitats que començaran amb un bingo (16 h) i un taller de pinta-cares i un berenar infantil al local de l'AV (18 h). A partir de les 20.30 h se sortejaran els lots de la venda de paperetes i a les 21 h s'entregaran els premis del concurs de truites, de balcons, de dibuix i del partit de futbol. La traca de les 21.30 h posarà el punt final a la festa major de Can Mònic d'aquest 2018.

 

 

Edicions locals