La passera entre la Font Verda i el centre s'instal·larà diumenge

Els operaris aprofitaran la matinada per col·locar l'estructura metàl·lica que creuarà la línia del tren

Societat

L'estructura metàl·lica de la passera que anirà sobre la línia del tren
L'estructura metàl·lica de la passera que anirà sobre la línia del tren | Ajuntament de Granollers

La matinada de dissabte a diumenge, entre la 1 i les 4 h, es preveu instal·lar la passera per a vianants que creuarà la línia del tren de França, i que comunicarà el carrer Joan Enric Dunant i el passeig de la Muntanya, al barri de la Font Verda.

Un cop col·locada la passera s'haurà d'instal·lar la rampa de baixada per connectar-la fins al carrer de l'Enginyer, de manera que es mantindrà el tall de trànsit en el carrer de Joan Enric Dunant fins a la setmana del 20 de juliol. Posteriorment també s'hi haurà de col·locar enllumenat.

La construcció d'aquest nou pont forma part del desenvolupament del sector urbanístic situat entre la via del tren i el passeig de la Muntanya i entre la rotonda del pont de l’Hospital, al nord, i fins pràcticament el pont del carrer d’Agustí Vinyamata, al sud.

Es tracta d'un espai on s'hi estan construint 171 habitatges i també un nou parc que comptarà amb un itinerari per a vianants i bicicletes que travessarà les diferents zones arbrades i equipades per al joc i per a l'estada. Les obres les porten a terme la Junta de Compensació del sector formada per diversos propietaris.

La previsió és que aquest nou pont per a vianants, que millorarà la connexió a peu entre la Font Verda i el centre, es pugui fer servir al voltant de la Festa Major.

Edicions locals