Del Rec al Roc celebra el sopar anual a la fresca

L'associació de comerciants també ha posat en marxa el concurs Posa't en joc amb el Servei Local de Català

Societat, Economia

L’associació de comerciants Del Rec al Roc celebrarà divendres, a partir de les 20.30 h, el seu sopar anual a la fresca, entre la plaça dels Cabrits i el carrer Santa Anna. En aquesta ocasió, la trobada de botiguers, veïns, familiars i amics comptarà amb la col·laboració de la cuinera granollerina Ada Parellada, xef del restaurant Semproniana de Barcelona.

A més, a banda del sopar també s'han preparat activitats per divertir petits i grans. Els tiquets, que tenen un preu de 15 euros, es venen a la Farmàcia Parera i a la Perfumeria Colomina. En cas de pluja, el sopar es traslladaria a la sala Sant Francesc.

Posa't en joc

Del Rec al Roc, amb el Servei Local de Català, ha engegat un concurs que pretén fomentar l'ús del català als comerços i difondre algunes paraules específiques de cada botiga i negoci. Així, des de dilluns i fins al 31 de juliol es pot participar al concurs Posa't en joc.

Cal demanar una butlleta de participació al comerç de l'entitat i marcar-hi la resposta adequada a unes preguntes que s'exposaran als aparadors. Només s'admetrà una butlleta per persona i pregunta. El 14 de setembre es farà el sorteig dels guanyadors amb premis de cistelles de productes

Edicions locals