El Cinemafreshhh! projectarà 'Captain Fantastic' a les piscines

El Club Natació Granollers col·labora per primera vegada en el festival de cinema a la fresca

Cultura

El Cinemafreshhh! projectarà 'Captain Fantastic' a les piscines
El Cinemafreshhh! projectarà 'Captain Fantastic' a les piscines | CNG

El Cinemafreshhh!, el festival de cinema a la fresca de Granollers, arribarà dimarts (22 h) per primera vegada al Club Natació Granollers (CNG). Així, la pel·lícula Captain Fantastic no es projectarà com és habitual al parc Torras Villà -on s'han fet la resta de passis-, sinó que es traslladarà a les piscines exteriors del CNG, de manera que es podrà veure la pel·lícula des de l’aigua.

Amb voluntat de ser un club més social i proper a la ciutat, el CNG ha arribat a un acord amb l’Associació Cultural de Granollers, entitat que organitza el Cinemafreshhh!, per acollir una de les sessions del cinema a la fresca, com a proposta de lleure tranquil per als vespres d’estiu a Granollers.

S'hi projectarà Captain Fantastic, un film de Matt Ross, que es podrà veure en versió original en anglès subtitulada en castellà. Es tracta d'una història plena de vida sobre dos sistemes socials diferents, protagonitzada per Viggo Mortensen.

Les sessió, com a la resta del cicle cinematogràfic, és gratuïta i oberta a tots els públics. L’obertura de portes del Club serà a les 21.15 h, per la porta situada a l’interior dels Jardins de Lluís Companys. A les 22 h començarà la projecció, que es podrà visionar des de l’aigua de la piscina de 50 metres (no es permetrà flotadors ni matalassos), sempre però amb actitud tranquil·la i respectuosa vers a la resta d’espectadors. A més, com a la resta de passis del festival, hi haurà servei de restauració a disposició dels assistents a la zona de pícnic delimitada. En finalitzar la projecció, la piscina tancarà portes.

Edicions locals