La Loteria Nacional deixa 50.000 euros a Granollers

L'administració de loteria La cantonada d'or va donar el segon premi dissabte

Societat, Economia

L'administració de loteria La Cantonada d'Or, al carrer Travesseres, 28, va tornar a repartir fortuna dissabte i va donar el segon premi del Sorteig de la Loteria Nacional. En concret, va entregar dos dècims de 25.000 euros cadascun amb el número 90.602, que va repartir-se per la comarca i també va caure a Bigues i a Mollet.

L'administració granollerina va obrir ara fa dos anys i l'agost de 2016 ja va entregar un segon premi, també en aquest cas de la Primitiva. D'altra banda, a Mollet ha estat l'administració de loteria El moll de la sort, a l'avinguda Jaume I, 114, la què ha venut el segon premi del sorteig, valorat en 250.000 euros a la sèrie.

'Sueldazo' de l'ONCE

D'altra banda, l’ONCE ha repartit 20.000 euros a Granollers al sorteig del Sueldazo del cap de setmana, de dissabte 14 de juliol.

José Segura Barranco, agent venedor dels jocs responsables de l’Organització, és qui ha portat la sort a Granollers des del quiosc ubicat al carrer Roger de Flor, 81. José va vendre un cupó electrònic per TPV (Terminal Punt de Venda) premiat amb 20.000 euros. Gràcies al TPV el client pot escollir, a l’instant el número que més li agradi.

L’agència de l’ONCE a Granollers presta serveis a 564 afiliats i compta amb 175 agents venedors dels productes de joc de l’Organització

Edicions locals