El PDeCAT recorda que el PSC ha incomplert la promesa del cobriment de la via del tren

Àlex Sastre valora la instal·lació de la passera per a vianants entre la Font Verda i el Centre

Societat, Política

| Toni Torrillas

El portaveu del grup municipal del PDeCAT-DC, Àlex Sastre, ha fet notar que, malgrat considerar idònia l'actuació de la passera de vianants, evidencia que "el PSC ja incomplert una de les principals promeses electorals", referint-se al cobriment de la via. Sastre ha recordat que fa uns 10 anys el seu grup ja va ser crític amb la proposta urbanística que trobava "inviable" i que "ja va alertar que estava arribant una crisi immobiliària".

Amb tot, Sastre es felicita per la passera, "que dúiem al programa electoral" i que considera del tot necessària per la "mancança de connectivitat" entre els dos costats de la via.

El regidor del PDeCAT, però, opina que la zona de l'entorn de la passera està "cada cop més degradada perquè està paralitzada urbanísticament", i posa com a exemple l'endarreriment –sense data– del trasllat del camp de futbol del carrer Girona a Palou, a l'espera dels permisos de la Generalitat.

Pel que fa al cobriment de la via, Sastre assegura que ara no es pot plantejar ni a curt ni a mig termini, però creu que és el moment "d'arribar a un gran consens de ciutat per anar a una a reclamar una solució, i no fer-ne un ús electoral".

Edicions locals