L'EC Granollers anuncia els partits de pretemporada

El primer serà aquest diumenge a les 19 h al camp del carrer Girona davant el San Cristòbal

Esports

Albert Ruiz, el dotzè fitxatge
Albert Ruiz, el dotzè fitxatge | ECG

GranollersSergi Escudero

Aquest diumenge a les 19 hores al camp del carrer Girona l'EC Granollers disputarà el seu primer partit de pretemporada davant el San Cristòbal després de començar dilluns els entrenaments. La resta de partits estivals seran els següents: juvenil A del Girona (28/7), Llagostera a la Copa Catalunya (29/7), Europa (1/8), Vilassar de Mar (4/8), següent ronda Copa Catalunya o Farners (5/8), Palamós (8/8), següent ronda de la Copa Catalunya o Manlleu (11/8). La lliga començarà el 19 d'agost.
 

D'altra banda, l'ECG ha fet oficial el fitxatge (el dotzè aquest estiu) del davanter de 23 anys Albert Ruiz, qui provè dels Chicago Fire de la Major League Soccer dels Estats Units. Prèviament, gràcies al seu paper en la lliga universitària amb els Eagles. Va estar nominat per guanyar el MAC Hermann Trophy, el títol individual més important a nivell universitari que el va acreditar com a segon millor jugador de la 1a divisió de la lliga universitària. A més, va aconseguir la bota d’or de la categoria al convertir-se en el màxim golejador amb 22 gols en 20 partits. "És un jugador que ha encadenat temporades molt bones amb alguna d'irregular a causa de les lesions", explica al diari Som Javi Pérez, director esportiu de l'ECG.

El club granollerí també ha anunciat la renovació per una temporada del davanter de 20 anys Kilian Villaverde, que va arribar al mercat d'hivern i va fer quatre gols. "Hem fet un equip jove barrejat amb veterania, com la del Raül Torres, qui, a més, atessora intel·ligència. Tenim llicències lliures que serviran per apostar per jugadors del juvenil", diu Pérez. En aquest sentit, els juvenils Jordi Guàrdia i Marc Pluvins faran la pretemporada amb el primer equip. Si es guanyen la confiança de l'entrenador Jose Solivelles, tindran un lloc a la plantilla.

Edicions locals