Granollers tindrà un grau mitjà de futbol

Començarà aquest curs 2018-19 i serà el primer de la comarca en aquesta disciplina

Esports

S'iniciarà amb una trentena d'alumnes
S'iniciarà amb una trentena d'alumnes | Ajuntament Granollers

Granollers

El proper curs 2018-19 Granollers tindrà un nou cicle de formació professional d'ensenyaments esportius en la modalitat de futbol, el primer de la comarca. La iniciativa, impulsada per Albert Puigdollers i Alberto Manga amb el suport de l'ajuntament, es va presentar dimarts al migdia en roda de premsa al Centre Vallès.

El regidor d'Educació, Frances Arolas, va destacar que "la formació professional és un dels eixos estratègics del govern de la ciutat perquè som conscients de que hi ha una manca de places a Granollers". Per la seva banda, l'alcalde Josep Mayoral va explicar que "algun dia aconseguirem tenir un grau en la seva varietat més àmplia de les activitats físiques i esportives. Aquest és un dels nostres objectius i aquest nou cicle ens permet enfortir aquesta reivindicació". 

El curs es preveu que comenci amb un grup d'una trentena d'alumnes i s'impartirà al Centre Vallès i al camp de futbol de la Font Verda. L'objectiu d'aquest grau mitjà serà la formació teòrica i pràctica per a exercir professionalment com a entrenador de futbol i els alumnes que superin el curs obtindran els dos primers nivells oficials d'entrenador. 

Edicions locals