Robert Cuesta: "L'objectiu és seguir creixent dia a dia"

L'entrenador del KH-7 ha estat designat com a millor entrenador de la Lliga Guerreras Iberdrola i ha anunciat que seguirà al KH-7

Esports

L'entrenador del KH-7
L'entrenador del KH-7

GranollersSergi Escudero

Robert Cuesta, entrenador del KH-7 Granollers, ha estat designat com a millor entrenador de la Lliga Guerreras Iberdrola. Això suposa un doblet en les banquetes dels primers equips masculins i femenins perquè fa unes setmanes Antonio Rama va aconseguir el mateix guardó a la Lliga Asobal. Els dos, a més, aquesta setmana han confirmat que continuaran al BM Granollers.

L'entrenador del primer equip sènior femení ha decidit apostar pel bloc que va ser vuitè la temporada passada, la millor classificació històrica del sènior femení del BM Granollers. "El nostre objectiu és fer cada entrenament millor que l'anterior i seguir creixent dia a dia. No ens marquem objectius classificatoris concrets", ha explicat al diari Som. 

Així, doncs, només ha fet quatre incorporacions. Les primeres que es van anunciar van ser les de la primera línea brasilera Giulia Guarieiro i la de la jove portera Nicole Wiggins. "Guarieiro és una jugadora que ens aportarà molta polivalència perquè ajuda tant en atac com en defensa i Wiggins té un futur espectacular. Ella tenia ganes de treballar amb el nostre entrenador de porters, Vicente Álamo", detalla el tècnic.

També han arribat al KH-7 durant aquest estiu Laura Masip i Aina Fernández. "Malgrat que la lliga espanyola no està en un bon moment econòmic, les jugadores que aposten per nosaltres valoren altres aspectes", conclou Cuesta.  

Edicions locals