La Pirotecnia del Mediterráneo s'encarregarà de focs i tronada

La firma del País Valencià va guanyar el trofeu que atorga l'Ajuntament al concurs de Ciutat de Tarragona

Cultura, Societat

El pati Jaume I de l’Ajuntament de Tarragona va acollir a principis de juliol l’acte de lectura del veredicte i lliurament de premis del 28è Concurs Internacional de Castells de Focs Artificials Ciutat de Tarragona. Per 14è any consecutiu hi col·labora l’Ajuntament de Granollers amb la dotació del Premi Especial Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus, que enguany ha estat per Pirotecnia del Mediterráneo.

Al concurs s'hi van presentar 13 empreses i 4 van participar en la final de juliol: una pirotècnia italiana, Poleggi, i tres de l’Estat espanyol, Tomàs de Benicarló (Castelló), Xaravia (Ourense) i Pirotecnia del Mediterráneo (València). El jurat del concurs, format per 12 membres de diferents disciplines, després de valorar tots els criteris de puntuació, va acordar que la pirotècnia guanyadora del concurs és l’empresa Poleggi.

La segona classificada va ser la Pirotecnia del Mediterráneo que va obtenir el Premi Especial Festa Major de Granollers-Trofeu Blancs i Blaus i l’adjudicació dels focs artificials de la festa major de Granollers. Així doncs, aquesta empresa serà l'encarregada de les tronades i dels focs artificials al Parc Firal.

Adaptació a cada municipi

Pirotecnia del Mediterráneo assegura que el seu departament creatiu s'adapta a cada encàrrec, de manera que "elaborem cada projecte de manera original i exclusiva per als nostres clients".

A banda del reconeixement a Tarragona, la firma va rebre l'any passat el primer Premi del 21è Festival de Focs Artificials d'El Ejido i del Concurs de Mascletaes Nocturnes de Burjassot.

Edicions locals