Àlex Sastre deixa la presidència comarcal del PDeCAT

El regidor granollerí vol centrar-se en el projecte polític per la ciutat i en la seva futura paternitat

Política

El granollerí Àlex Sastre ha dimitit del càrrec de president comarcal del PDeCAT per centrar-se, segons ha explicat en una carta a la militància, en el "projecte polític per la ciutat de Granollers i vull dedicar-me a fer-lo guanyador a les eleccions municipals del 2019". A més, el regidor de l'Ajuntament de la ciutat està a punt de ser pare de bessons i "vull compartir-ne la criança amb la meva dona, com crec que ha de ser i com crec que seré plenament feliç", assegura.

Sastre ha presidit l’agrupació comarcal del Vallès Oriental del Partit Demòcrata durant els darrers 2 anys, "2 anys molt complicats on hem treballat per la implantació d’un nou partit, on hem ajudat a organitzar el referèndum d’autodeterminació de l’1 d’Octubre, on hem fet campanya per ser primera força del sobiranisme i restituir la democràcia a les eleccions del 21 de desembre de 2017 i on hem sigut rellevants perquè el partit s’orientés cap a un moviment més ampli en la passada Assemblea Nacional. També hem patit la injustícia de veure com representants i companys nostres, en concret el conseller Jordi Turull, han hagut de viure la repressió i la presó", detalla a la missiva Sastre.

Sastre ha decidit renunciar perquè creu que no podrà "seguir rendint al màxim nivell. Tinc dos projectes molt importants a la meva vida que m’ho impediran".

Fins a la propera assemblea comarcal en què caldrà escollir la nova presidència i executiva, l'actual vicepresident, Xavier Martínez, assumirà transitòriament la presidència en funcions.

Edicions locals